LOODGIETER DEN HAAG

- Snel aanwezig

- Scherpe prijzen

- Professioneel advies

070 - 221 27 71

Lekkage

Helaas gebeurt het nog erg vaak dat er een lekkage in of aan huis wordt gevonden. Een lekkage kan zich op verschillende plekken voordoen. Iedere locatie moet zo snel mogelijk worden opgelost om te voorkomen dat het probleem verergert. Wanneer een lekkage niet op tijd wordt gerepareerd kan de rest van het huis worden aangetast door het vocht wat zich hierin trekt. Een van onze loodgieters kan je snel te hulp staan om er voor te zorgen dat het lek op tijd wordt gerepareerd. Heb je daarnaast wel eens onderhoud laten plegen aan jouw waterleidingen in huis? Hieronder vind je een opsomming van verschillende lekkages.

    • Een lek in de dakgoot
    • Een lek in de keuken
    • Een lek in de badkamer

Wat dien je te doen bij een lekkage?

Wanneer je een lekkage in huis hebt is het noodzakelijk om hier zo snel mogelijk op te reageren. Het eerste wat je doet is de watertoevoer afsluiten. Hierdoor wordt het lek niet erger. Wanneer de watertoevoer is afgesloten kan er geen extra water bij komen. Als je ontdekt dat er ergens in huis een lek zit is het goed om uit te zoeken waar het lek zich bevind. Vervolgens kun je contact met ons als loodgieter Den Haag opnemen via ….. Ons kun je voorzien in het soort lekkage, zodat wij hier effectief op kunnen reageren door meteen de juiste persoon langs te sturen. Aan de telefoon kunnen wij u nog een aantal vragen stellen.

Wij zorgen dat er met spoed een loodgieter wordt ingeschakeld die bij jou thuis kan langskomen om het probleem op te lossen. In de tussentijd zit jij namelijk zonder water en dat is geen pretje. Met de kennis van onze loodgieters is het probleem in een mum van tijd opgelost. De loodgieter zal jou inlichten wanneer de watertoevoer weer open kan worden gezet, zodat jij thuis weer over water beschikt. Pas wanneer de loodgieter het lek heeft opgelost gaan wij naar huis en kun jij weer verder gaan met het normale huishouden.

Waarom voor ons kiezen?

Wanneer je voor ons zou kiezen, kies je voor kwaliteit. Wij staan altijd paraat voor je en de klant is bij ons koning. Een lekkage kan namelijk heel vervelend zijn en je wil het liefste dat dit zo snel mogelijk wordt opgepakt. Je kunt daarom het beste kiezen voor een kwalitatieve loodgieter of je kunt het zelf doen. Zelf doen is een optie, maar als je er niet veel verstand van hebt, kan dit ook problemen veroorzaken. Ben je niet zo handig en wil je een kwaliteit persoon inhuren? Kies dan voor ons. Wij leggen je haarfijn uit wat we gaan doen, wat het gaat kosten etc.

Onderhoud aan de waterleidingen

Wij zijn ook in te schakelen om onderhoud te plegen aan jouw waterleidingen. Hiermee kun je een hoop ellende, zoals het springen van leidingen, voorkomen. Veel mensen zien dit als een onnodige kostenpost. Wij zijn van mening dat onderhoud geld kan besparen indien je dit geregeld laat uitvoeren. Repareren is over het algemeen een stuk duurder dan onderhoud. Met onderhoud kan de staat van de leidingen worden ingeschat en kunnen problemen worden opgespoord. Dit voorkomt problemen met de leidingen in de toekomst.

Een afspraak maken voor een loodgieter

Je kunt vandaag nog contact met ons opnemen om een afspraak te maken waarop een loodgieter bij jou thuis langs komt. Voor lekkages hebben wij een spoedlijn beschikbaar, zodat deze vervelende problemen zo snel mogelijk weer verholpen worden. Voor het onderhoud van de leidingen kun je een afspraak met een van onze loodgieters inplannen. Wanneer je nog niet eerder naar de staat van de leidingen hebt laten kijken dan raden wij aan om een inschatting te laten maken waarin jouw leidingen op dit moment verkeren.

Huur ons in als loodgietersbedrijf Den Haag en wij lossen alles op!

Call Now Button
Shares