LOODGIETER DEN HAAG

- Snel aanwezig

- Scherpe prijzen

- Professioneel advies

070 - 221 27 71

Lekkages

Vermoed jij een lekkage in huis te hebben of heb je er een gevonden? Het is dan zaak om direct te reageren. Bel een loodgieter Den Haag en zorg dat jou huis z.s.m. weer lekkage vrij is.

verstopping den haag

Verstoppingen

Heb je een verstopping in de keuken, in de badkamer of het toilet? Onze loodgieters beschikken over de juiste kennis en apparatuur om een ontstopping snel en gemakkelijk op te lossen.

lekkage den haag

CV-ketels

Een storing of kapotte CV-ketel? Erg vervelend om zonder warm water te zitten. Zorg dat je snel weer bent voorzien van warm water in huis en schakel vandaag nog een loodgieter in voor je ketel onderhoud.

cv ketel den haag

Wie zijn wij

Ben je op zoek naar een klantvriendelijke loodgieter met een bulk aan ervaring en kennis van het vak? Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen dat deze loodgieter bij jou aan de deur komt. Onze loodgieters hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het vak en wij zorgen er voor dat onze loodgieters op de hoogte zijn van alle laatste nieuwtjes. Jaarlijks worden onze medewerkers bijgeschoold om er voor te zorgen dat wij de beste kwaliteit leveren. Onze loodgieters pas bij jou weg als de klus is geklaard. En dat alles voor een aangename prijs.

Contact | ONS

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor onderhoud of reparatie aan jouw CV-ketel, leidingen of heb je een lekkage of verstopping in huis? Je kunt vandaag nog contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website en een van onze collega’s neemt z.s.m. contact met je op.

 • Service

  Ben je op zoek naar een loodgieter die het juiste werk levert en grondig te werk gaat? Onze loodgieters houden je op de hoogte van de werkwijze en gaan pas naar huis als jij tevreden bent.

 • Snelle diensten

  Zit je met een probleem wat niet langer kan wachten? Met onze spoedlijn en efficiënt werkende loodgieters is het probleem buiten de deur voordat je het door hebt.

 • Goedkoop en flexibel

  Wil je geen hoge reparatie of onderhoudskosten? Wij zijn de goedkope loodgieter in Den Haag die op elk tijdstip van de dag of dag van de week voor jou klaar kan staan.

 • Bij jou aan huis

  Onze loodgieters komen bij jou aan huis in de gehele stad Den Haag. Ook wanneer je in de plaatsen en regio’s rondom Den Haag woont kunnen we een loodgieter bij je langs sturen.

Reviews van klanten

Ik zit hier al jaren aan het juiste adres. Altijd een goede prijs, snelle service en een vriendelijke personeel. Bedankt voor alle hulp over de jaren!

Jaap RorijeDen Haag

Vorige week begaf onze ketel het. En dat midden in de winter! Gelukkig stond er snel een loodgieter bij ons aan de deur die de ketel direct heeft gemaakt en we er weer warmpjes bij zaten.

Inge Vierhout

Altijd een vriendelijk personeel en een goede service! Ze komen al lange tijd bij ons aan de deur en laten altijd een goed werk achter. Heel erg bedankt voor de goede service!

Brenda Veldhuis

Nadat ik had ontdekt dat ik een lekkage in het dak van mijn huis had heb ik de spoedlijn gebeld. In een mum van tijd stond er iemand aan de deur en voor ik het wist was hij ook alweer weg en was het probleem opgelost.

Peter de Mooij

Loodgieter Den Haag

 • Gaat er een verbouwing gebeuren aan huis of heb je voor regulier onderhoud een goedkope loodgieter Den Haag nodig? Je kunt ons als jouw goedkope loodgieter Den Haag inschakelen om alles voor je badkamer te regelen of alles wat te maken heeft met de leidingen, het sanitair of de CV-ketel. Voor je het weet kun je verder met de verbouwing en genieten in je nieuwe woning.

  Heb je voor regulier onderhoud van leidingen, sanitair en belangrijker nog CV-ketel onderhoud een loodgieter nodig? Dan kun je dit loodgietersbedrijf inschakelen. Onderhoud is een van eminent belang, wil je voorkomen dat je voor plotselinge verrassingen komt te staan. Neem voor onderhoud ook contact met ons op.

  Het kan ook gebeuren dat er een ongelukje in huis plaatsvindt. Compleet onverwachts gaat er plotseling een leiding kapot, raakt er een riolering verstopt of stopt de CV-ketel met werken. Wat nu? Geen probleem. Ook voor dergelijke ongevallen kun je een van onze spoed loodgieter Den Haag inschakelen. Voor de noodgevallen heeft  loodgietersbedrijf Den Haag een spoedlijn. Onze loodgieter Den Haag spoed is dag en nacht te bereiken. Onze loodgieters weten als geen ander hoe vervelend het is om met deze ongevallen te maken te hebben. Daarom helpen wij je er graag bij om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en kennis in het vak. Voor je het weet hebben zij het probleem opgelost en kun je weer verder met het normale huishouden.

  Onze spoed loodgieter in Den Haag zoekt altijd naar een passende oplossing voor het probleem, om te voorkomen dat het probleem zich voordoet. Dit bespaart je namelijk de reparatiekosten in de toekomst. Op deze manier willen wij kwaliteit leveren aan onze klanten en tegelijkertijd zijn wij ook de goedkoopste. Van onze klanten krijgen wij hier veel positieve feedback op. Loodgietersbedrijf Den Haag komt afspraken na en gaat pas weg als de klus op de juiste manier is geklaard.

 • loodgieter den haagAls ons loodgietersbedrijf in gesprek komt met de klant wordt er allereerst in kaart gebracht wat het probleem is of waarmee wij de klant dienst kunnen zijn zoals bijvoorbeeld onderhoud. Daarom is het voor jou als klant goed om in te zien waar wij voor staan en wat wij aan de klant kunnen leveren. Hieronder is een opsomming te vinden van de diensten welke wij leveren. Deze diensten zijn voor iedereen die woonachtig is in Den Haag en de regio’s en de plaatsen rondom Den Haag.

      • CV-ketels. Erg vervelend wanneer jouw CV-ketel ermee stopt. Je wilt zo snel mogelijk weer warm water voor onder de douche. Zowel voor storingen, onderhoud als voor defecte CV-ketels zijn wij de goedkope loodgieter Den Haag die voor jou klaar staat met een ervaren loodgieter.
      • Wanneer er een verstopping plaatsvindt in een van de rioleringen bij jou in huis kan dit erg vervelend zijn. Er kunnen vele verschillende verstoppingen plaatsvinden. Er kan een verstopping in de badkamer zijn, in de keuken, maar ook in de dakgoot. De verstopte riolering is tijdelijk buiten gebruik. Daarnaast kan een verstopping onaangename geuren met zich meebrengen. Hier wil je zo snel mogelijk weer vanaf maar ook ervoor wil je met een bepaalde regelmaat onderhoud. Loodgietersbedrijf Den Haag beschikt over de juiste apparatuur. Door een van onze spoed loodgieter in Den Haag in te schakelen ben je hier voor je het weet weer vanaf.
      • Is er ergens een leiding gesprongen of heb je elders een lekkage in huis? Zorg dat het zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat het probleem niet erger wordt. Bij een lekkage kan de vloer of het meubilair worden aangetast en dit wil je uiteraard voorkomen. Daarom moeten ook leidingen onderhoud hebben. Schakel daarom spoedig iemand in om het lek te repareren.

  De bovenstaande diensten worden door vakmensen uitgevoerd. Al onze medewerkers beschikken over ruime kennis en zijn al jaren werkzaam in het vak. Ook zorgen wij er voor dat de kennis van elke loodgieter in ons bedrijf op een hoog niveau blijft. Jaarlijks vinden er bijscholingscursussen plaats.

  Loodgieter Den Haag spoed

  Heb je al wel eens plotseling problemen gehad met de CV-ketel, een gesprongen leiding of een verstopte riolering? Dan weet je vast hoe vervelend dit kan zijn. Je komt terug van je training en je wilt snel onder de warme douche stappen. Je staat onder de douche en er komt plotseling een koude straal water uit. In het koude Nederland wil je ongevallen als deze zo snel mogelijk hebben opgelost. Daarom schakel je een van onze spoed loodgieter in Den Haag in. Hiervoor hebben wij een spoedlijn beschikbaar waar je ons 24/7 op kunt bereiken. Deze is te bereiken via 070 221 27 71 voor alle loodgieterswerkzaamheden. Wanneer je met ons contact opneemt sturen wij zo snel mogelijk een loodgieter Den Haag langs. Onze medewerkers zijn dag en nacht beschikbaar om bij jou thuis de problemen op te lossen. Hiermee willen wij graag een hoge service leveren aan onze vaste en nieuwe klanten. Voor je het weet heeft de loodgieter de CV-ketel gemaakt en kun je weer lekker warm onder de douche stappen of de woonkamer opwarmen.

  Het vervelende is dat deze onverwachte problemen kosten met zich meebrengen. Hier sta je natuurlijk niet om te springen. Het goede nieuws is dat wij naast de beste ook de goedkoopste te zijn. Op deze manier heb je de problemen voor je het weet uit je huis voor een aangename prijs en zijn ze op de juiste manier opgelost. Doordat elk loodgieter in dienst bij ons efficiënt kan werken zijn wij in staat om een goede service te leveren voor een goede prijs.

  Voordat wij bij jou thuis aan de slag gaan maken wij voorafgaand aan de loodgieterswerkzaamheden altijd een plan. Ook na de klus wordt er een evaluatie gedaan van het geleverde werk. Dit doen wij met de klant. Op deze manier willen wij er zeker van zijn dat ons geleverde werk voldoet aan de vraag van jou als klant.

 • Wil je ons loodgietersbedrijf Den Haag inschakelen? Je kunt vandaag nog contact opnemen met ons via 070 221 27 71 of gebruik het contactformulier. Wij zijn werkzaam voor al onze klanten in De Haag Zuid, Den Haag Noord, Den Haag centrum en de omliggende plaatsen en regio’s. Woon je buiten de stad Den Haag en ben je niet zeker of jou gebied ook binnen ons werkterrein ligt? Neem vrijblijvend contact met een van onze spoed loodgieter in Den Haag op om het te vragen aan een van onze collega’s. Zij kunnen jou direct vertellen of wij de juiste loodgieter bij jou langs kunnen sturen. Onze medewerkers komen al jarenlang buiten de stad en kennen de regio’s door en door.

  Regio’s in Den Haag

  Den Haag Zuid

  Woon je in Den Haag Zuid? Dan kun je onze loodgieters Den Haag inschakelen! Onze medewerkers hebben al jarenlang vele lekkages en verstoppingen in deze regio opgelost. Ook zijn onze loodgieters hier al vaak in de omgeving geweest voor de reparatie en het onderhoud van CV-ketels. Ondervind jij problemen met leidingen of CV-ketels en wil je hier iemand naar laten kijken?  Deze vakkundige loodgieter in Den Haag schakel je in door ons nummer te draaien. Samen kijken we naar het beste moment om een afspraak in te plannen waarop wij een loodgieter Den Haag langs kunnen sturen.

  Den Haag Noord

  Onze loodgieters kennen Den Haag Noord door en door. Wij zijn werkzaam in heel Den Haag Noord. Wanneer je problemen in huis hebt staat er een loodgieter Den Haag spoed bij jou aan huis. Het kan ook dat je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer of en nieuwe ketel. Hiervoor kan een van onze medewerkers je mee verder helpen. Naast dat je alleen een prijsopgave bij ons doet kun je ook om het advies van een van onze vakmensen vragen. Zij kunnen je verder adviseren of jou CV-ketel aan vervanging toe is of nog een aantal jaren mee kan. Soms kan het geld op onderhoudskosten besparen wanneer je voor een nieuwe ketel gaat of visa versa.

  Den Haag Centrum

  Ook in het centrum van Den Haag komen onze loodgieters uiteraard. Al jarenlang zijn wij degene die hier tevreden klanten uitzwaait. Wij hebben vele vast klanten in Den Haag of krijgen klussen van nieuwe klanten uit het centrum van Den Haag. Wij krijgen vaak te horen van onze klanten dat wij ons werk met zorg uitvoeren en het gewenste resultaat leveren. Wil jij ook eens gebruik maken van een van onze diensten? Neem dan contact op met een van onze collega’s en een van onze medewerkers komt langs om de volgende klant weer blij te maken. Dit kan zowel voor het onderhoud als voor reparatie van je ketel, leidingen of andere gerelateerde diensten.

 • Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Straatnaam (verplicht)

  Uw bericht

  [recaptcha]

Call Now Button
Shares