LOODGIETER DEN HAAG

- Snel aanwezig

- Scherpe prijzen

- Professioneel advies

070 - 221 27 71

Wie zijn wij

Je hebt problemen met het sanitair, de leidingen of de CV-ketel en je bent op zoek naar iemand die dit probleem kan verhelpen. Hier schakel je ons als jou loodgieter Den Haag voor in. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van sanitair, leidingen, verstoppingen en CV-ketels. Hieronder vind je meer informatie over waar wij voor staan en welke diensten wij leveren.

Onze krachtpunten

Wij staat voor de beste service, kwaliteit, prijs en snelheid voor onze klanten. Wij willen dat klanten bij ons de beste ervaringen hebben en onze werknemers doen hier hun uiterste best voor. Wanneer je een probleem ondervindt of je bent op zoek naar onderhoud dan wordt er bij ons voorafgaand aan de klus een plan opgesteld. Nadat wij ons werk hebben gedaan zijn we nog niet klaar. Er wordt namelijk nog een evaluatie van het geleverde werk gedaan samen met de klant. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat het resultaat naar wens is opgeleverd bij de klant. Is het werk niet goed uitgevoerd? Dan gaan wij nog niet naar huis!

Onze werknemer beschikken daarnaast over een uitermate geschikte dosering aan kennis en ervaring. De kennis wordt jaarlijks bijgehouden d.m.v. bijscholing. Met de kennis en ervaring van onze vakmensen zijn wij in staat om de beste kwaliteit te leveren voor de klant. Bij een probleem in huis zoekt onze loodgieter altijd naar de oplossing, waarbij het probleem zich niet meer voor doet.

Naast de beste zijn wij ook de goedkoope loodgieter in Den Haag en omgeving. Wij kunnen aangename prijzen hanteren door onze snelle en efficiënte wijze van werken. Tot slot willen wij onze diensten graag snel leveren. Een lekkage in of aan huis wil je zo snel mogelijk hebben opgelost. Ook kun je niet langer blijven zitten wanneer de CV-ketel niet meer werkt. Hiervoor schakel je onze spoedlijn in. Via de spoedlijn zijn wij dag en nacht te bereiken en sturen wij z.s.m. een loodgieter langs om het probleem op te lossen.

Waarvoor kun je ons inschakelen?

Wij zijn zowel in te schakelen voor onderhoud als voor reparatie. Onderstaand vind je de diensten die wij leveren.

  • Onderhoud en reparatie van CV-ketels. Zowel bij een storing in de CV-ketel als bij een defecte CV-ketel komen wij bij jou aan de deur.
  • Lekkages zijn ook onderdeel van ons vakgebied. Zorg dat je bij een lekkage niet langer wacht en los het probleem op voordat het erger wordt. Wij zijn er voor verschillende lekkages. Of het een grote of kleine lekkage is of een lekkage in de dakgoot, keuken of badkamer. Je kunt ons altijd inschakelen.
  • Bij verstoppingen in huis zijn wij ook in te schakelen. Verstoppingen zijn helaas niet altijd te voorkomen.

Met de apparatuur waar onze loodgieters over beschikken is een klus over het algemeen binnen een mum van tijd geklaard. Zo kan een probleem wat in eerste instantie erg vervelend is toch snel zijn opgelost op een goedkope manier. Je kunt contact opnemen met een van onze medewerkers om een afspraak te maken en de mogelijkheden verder te bespreken. Bel naar ….. of maak gebruik van het contactformulier.

Via deze link kun je terugkeren naar de homepage: www.loodgietersbedrijfindenhaag.nl

Call Now Button
Shares