CV KETEL ONDERHOUD

- CV ketel specialist

- Scherpe prijzen

- Professioneel advies

070 - 701 01 39

Is jouw CV-ketel toe aan een onderhoudsbeurt of heb je een probleem met de CV-ketel? Ons loodgietersbedrijf in Den Haag beschikt over de certificaten om onderhoud te plegen aan CV-ketels of deze te repareren. Het kan zijn dat je een storing aan de CV-ketel hebt of dat deze volledig defect is. In beide gevallen kunnen wij een loodgieter langs sturen om het probleem op te lossen. Ook wanneer je een ketel wilt installeren kun je ons bedrijf inschakelen. Hieronder lees je meer informatie over de verschillende diensten die wij aanbieden op het gebied van CV-ketels.

Onderhoud aan de CV-ketel

Veel mensen denken dat onderhoud onnodige kosten met zich meebrengt. Wij zijn van mening dat geregeld onderhoud aan de CV-ketel juist geld kan besparen. Tijdens een onderhoudsbeurt worden er namelijk mogelijke storingen of defecten opgespoord. Wanneer je een storing of een kapotte CV-ketel kunt voorkomen scheelt dit al een hoop geld. Over het algemeen is reparatie namelijk duurder dan onderhoud.

Verder wordt de ketel tijdens een onderhoudsbeurt op de juiste manier afgesteld. Door de ketel zo nauwkeurig mogelijk af te stellen kun je stookkosten besparen. Op deze manier kun je een hoop kosten besparen! Tot slot vindt er een reiniging van de ketel plaats.

Herstellen van storingen of defecten

Het komt nog wel eens voor dat een CV-ketel een storing ondervindt. Wanneer de ketel een storing heeft kan het zijn dat deze niet helemaal goed functioneert. Indien je zelf geen kennis van een CV-ketel hebt is de beste oplossing om zo snel mogelijk een van onze loodgieters te bellen. Over het algemeen is een storing goed op te lossen door een van onze loodgieters uit Den Haag.

Ondervind je vaker storingen aan de CV-ketel? Het kan zijn dat je beschikt over een verouderde ketel.

Deze kan vaker storingen geven wat niet prettig is. In sommige gevallen adviseert een van onze loodgieters om voor een nieuwe ketel te gaan. Met de nieuwe ketel is de kans op een storing of een defect aanzienlijk lager. Wanneer jij de komende jaren geen storingen meer hebt, die je met de oude ketel wel had gehad, kan dit een hoop geld en problemen besparen.

Het verhaal uit de alinea hiervoor is over het algemeen vaak van toepassing op een defecte CV-ketel. Een kapotte ketel is vaak een gevolg van ouderdom. Hierbij ben je iets verder van huis dan bij een storing. De beste oplossing is vaak om een nieuwe ketel aan te schaffen, zodat je zeker weet dat het probleem zich niet weer voordoet.

Maak een afspraak met een van onze loodgieters

Niet alleen voor een defecte ketel, een storing of voor onderhoud kun je bij ons terecht. Je kunt ook contact met ons opnemen wanneer je een nieuwe ketel wilt aanschaffen. Wij zorgen dat de ketel op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een vakkundige, ervaren en vriendelijke monteur. Al onze monteurs beschikken over de juiste certificaten en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Wil je meer weten over ons? www.loodgietersbedrijfindenhaag.nl

Call Now Button
Shares