LOODGIETER DEN HAAG

- Snel aanwezig

- Scherpe prijzen

- Professioneel advies

070 - 221 27 71

Verstopping

Tref je een verstopping aan in huis? Dat kan erg vervelend zijn. Er zijn verschillende soorten verstoppingen. Zo kun je een verstopping in de keuken hebben, een verstopping in de badkamer of een verstopping in de afvoer van het toilet. Hieronder geven wij meer informatie over iedere verstopping.

Wanneer er een verstopping bij jou thuis voordoet is er geen reden tot paniek. Wij zijn de loodgieter in Den Haag die voor jou klaar staat. Wij beschikken over vakmensen die verstand van het vak hebben. Daarnaast beschikken we over de beste apparatuur, waardoor een verstopping is opgelost voor je het weet.

Heb je een verstopping in de keuken?

Een verstopping in de keuken komt helaas vaak voor. De leidingen van de afvoer in de keuken zijn over het algemeen namelijk smaller dan de leidingen van bijvoorbeeld het toilet. Daarnaast gebeurt het vaak dat er etensresten in de leidingen vast blijven zitten.

Houd jij je bord na het eten ook altijd onder de kraan om de etensresten weg te spoelen? Het beste is om de etensresten van je bord af te schrapen in de prullenbak of geef het aan de hond. Wanneer er teveel etensresten door de goot heen worden gespoeld kan dit op de lange termijn resulteren in een verstopping in de keuken. Mocht er zich wel een verstopping voordoen in de keuken dan heeft een van onze loodgieters dit opgelost voor je het weet.

Heb je een verstopping in de badkamer?

Je staat onder de douche en het water loopt niet meer weg uit de badkuip. Vervelend, een verstopping in de badkamer. Echter kun je een verstopping, die in de badkamer plaatsvindt, moeilijk voorkomen. Wanneer zich een verstopping in de badkamer voordoet is dit over het algemeen vaak het gevolg van zeepresten, haren en vetten. Toch is dit probleem snel op te lossen door een van onze loodgieters. Door middel van een vacuümsysteem kunnen zij de afvoer van de badkamer snel ontstoppen.

Is het toilet verstopt?

Een verstopte toilet is erg vervelend. Niemand zit er op te wachten om zijn toilet te ontstoppen. De geuren die hier uit komen zijn niet bepaald aangenaam. Een van onze loodgieters helpt je hier graag bij. Voor hen is het ontstoppen van een toilet een fluitje van een cent. Dit bespaart jou een vervelende klus en voor je het weet kun je het toilet weer normaal doorspoelen.

Een verstopte toilet komt vaak door teveel papier in de wc of spullen die niet in het toilet thuis horen. Soms gooien mensen spullen in het toilet die je beter in de prullenbak kan werpen.

Maak een afspraak met een van onze loodgieters

Heb jij een verstopping in huis? Je kunt vandaag nog contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Samen kijken wij naar het beste moment om een van onze loodgieters bij jou aan huis langs te sturen. Is het een spoedgeval? Dan kun je ons bereiken op onze spoedlijn, zodat we met spoed zorgen dat er een loodgieter bij jou aan de deur staat.

Meer weten over ons? www.loodgietersbedrijfindenhaag.nl

Call Now Button
Shares